Glasklovnerier

Kurser i glaskunst

Glaskursus:


Jeg underviser i fremstillingen af glaskunst i Bullseyeglas og jeg vil afholde kurser både formiddag, eftermiddag og aften og weekender, alt efter hvornår du/I har tid og lyst og jeg kan passe det ind i min kalender. 
Kurset vil blive oprettet, hvis der er mindst 8 kursister. Jeg har dog plads til op til 12 kursister, men dette primært ved firmaarrangementer o.l. Så saml veninderne, familien, kollegaerne eller andre og ring til mig på tlf. 2521 6099 eller skriv en mail på detlillegalleristorvorde@gmail.com  så finder vi et passende tidspunkt.

Kursuspris pr. person er kr. 150,- for 3 timer på hverdage og kr. 300,- for 3 timer i weekender. Kursusprisen er excl. brænding og excl. materialer. Alle former for materialer vil kunne købes i butikken og brændingsprisen udregnes efter forbrug af plads i ovnen. 


Afhentning af færdigbrændt glas efter aftale.

Kun glas og materialer, som er købt i Det lille Galleri, vil kunne anvendes.


Polterabend:
 
Kom og afhold Jeres polterabend i mit glasværksted, hvor jeg kan tilbyde at I alle vil komme til at lave et lille stykke unikt glaskunst, som bruden/brudgommen vil kunne have som varigt minde. Det vil kunne resultere i et stort fad eller noget glaskunst til ophængning på væg. Evt. andre ideer er også muligt. Varighed 1½-2 timer inkl. materialer, brænding m.m. er fra 1 til og med 10 personer kr. 3500,- Yderligere personer kr. 150,- pr. person.

Betaling af grundbeløbet, kr. 3500,- ved tilmeldingen, evt. ved overførsel til bankkonto 9128 - 4561206738 eller Mobilpay til 25216099. Reservationen er først endelig når indbetalingen har fundet sted. Betaling af evt. restbeløb på kursusdagen, kontant eller via Mobilpay.


Materialer:

Der vil kunne købes et stort udvalg af materialer og værktøjer i butikken til både Bullseye og float/vinduesglas og jeg vil kunne være behjælpelig med brænding af din kunst.

Brænding af dine egne ting:

Jeg vil endvidere kunne tilbyde at brænde dine "hjemmelavede" ting i mine ovne, hvis glas og materialer er blevet købt ved Det lille Galleri. Pris ud fra pladsforbrug. Af hensyn til mine ovne og andres glasting, brændes der ikke kobber, grønlandske perler eller lignede ikke egnede materialer. Afhentning af brændte genstande efter aftale. Hvis der bliver indleveret glaskunst indeholdende førnævnte genstande bliver det ikke brændt.

Al´ indlevering af "hjemmelavet glaskunst" bliver brændt uden ansvar for resultatet.